Producten

     

Wij weten wat er op de markt te koop is en kennen veel leveranciers. Indien uw product niet in dit overzicht staat vermeld voor het bedrukken van uw wens, vraag er dan gerust naar. Wij gaan voor u naar op zoek naar een reeds bestaand materiaal of product of laten het voor u maken! Zo is bijvoorbeeld onze 'dommelzak' ontstaan. Op verzoek hebben wij een zitzak gemaakt die moest hangen. Een sterk pvc doek, voorzien van een fullcolour uiting naar wens en voorzien van een anti-kras coating om beschadiging te voorkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om een losse hoes te bestellen.

 

     
Balkondecoratie Een saaie houten schutting waar geen klimplant wil groeien? Plaats een bloeiende plant op een print. Of een lelijke vloer? Fleur deze op met mooie of ludieke uiting middels geprinte dakbedekking
Banieren Wij maken de berekening voor u aan de hand van de aantallen en de kleuren. Een banier is een vlag waarbij aan de bovenzijde een open zoom is geconfectioneerd voor de banieruithouder van de mast. Het formaat is in de regel 80 tot 100 cm breed en is de lengte in verhouding van het logo: Bijvoorbeeld 300 cm lang. Onze tip: zorg ervoor dat u de vlaggen of banieren tijdig vervangt. Een mooie vlag of banier is het visitekaartje van uw bedrijf!
Bedrukking Textieldruk of borduurwerk op t-shirts, caps, paraplu's, parasols, pennen, tassen, jassen, broeken, werkkleding en dat in bijna elke kleur te leveren.
Bestickering Alle soorten folie voor allerlei ondergronden. Denk aan Statische folie of Asfaltfolie welke toepasbaar is op beton en stenen ondergrond.
Stel u heeft een beurs en u wilt vanaf de parkeerplaats al de aandacht trekken…zet dan onze Asfalt folie in! Elke paar meter totdat de klant u heeft
bereikt in uw stand. Serieus of ludiek, wedden dat u hiermee de aandacht trekt?! Verder bieden wij u natuurlijk de reguliere folies aan zoals vloerstickers,
autobelettering of raambestickering.
Canvas Een schilderij waarbij wij op canvas uw uiting printen en daarna om een spielatten frame spannen. Wij komen desgewenst zelfs de spijker in uw muur slaan.
Dakreclame  Een uniek stukje nieuwe media! dakreklame op uw platte of hellende dak. Wij verwijzen u graag door naar onze website www.bedrukjedak.nl waar u meer informatie kunt vinden over onze dakreklame mogelijkheden en dakreclame toepassingen.
Decoratieve frames Fraai en makkelijk hanteerbare frames die gebruikt kunnen worden in showrooms, geschikt voor actiematige toepassingen of  permanent gemonteerd.
Display's Diverse formaten display's, toepasbaar op beurzen, in winkels of voor op kantoor, wij zoeken per budget naar een geschikt formaat en een geschikte prijs. 
Frames Aluminium buizenframes, fraai of juist industrieel, vrijstaand frame op hoogte, gevelframe, tuinframe, containerframe, frame uit kabels voor tijdelijke toepassingen.
Lichtreclame Lichtbakken in diverse vormen en maten, losse letters, neon of één gehele lichtbundel.
Magneetfolie In-store actiematige toepassing, tijdelijke wagenparkbelettering of als seizoensdecoratie op uw koelkast
Plaatmateriaal  Diverse plaatmaterialen maar ook glas, tegels en deuren kunnen wij voorzien van een full-colour uiting en daarna van een UV Anti-kras coating. Dit biedt mogelijkheden….
Printdecoraties Lampenkappen die aan de binnen of aan de buitenzijde worden voorzien van uw eigen full-colour print, een spectaculaire blikvanger! Eenzijdig bestaat dit
materiaal uit diverse kleuren, de andere zijde is geheel naar uw eigen wens te bedrukken. Maximale diameter 180 cm en een hoogte van maximaal 145 cm.
Spandoeken Reclamedoeken (alle maten) Voor beursgebruik, actiematige campanges, duurzaam of beter geprijsd, dat zijn onze reclamedoeken!

Een saaie houten schutting waar geen klimplant wil groeien? Plaats een aluminium buizenframe met de uiting van een bloeiende plant.

Is uw bedrijf niet goed zichtbaar vanaf de weg of heeft u een bouwproject wat waarop de aandacht gevestigd dient te worden? Dan plaatsen wij een aluminium
buizenframe aan de gevel of plaatsen wij een vrijstaand buizenframe op de locatie. Voor elk project een type frame.

Vindt u een buizenframe te log? wij hebben voor elk budget de mogelijkheid u een display aan te kunnen bieden.

Wij werken met diverse montageteams waaronder zij die het abseilen beheersen.Een spectaculaire onthulling van uw geplaatste spandoek in een kabel - of
een buizenframe.

Tuindecoratie Het balkon of de tuin is voor de hedendaagse consumenten het verlengstuk van de woonkamer. Een saaie houten
schutting waar geen klimplant wil groeien? Plaats een bloeiende plant op een print. Een lelijke vloer? Fleur deze
op met mooie of ludieke uiting middels het gebruik van beprinte dakbedekking, daktegels of andere materialen. De
mogelijkheden om uw persoonlijke lifestyle zichtbaar te maken zijn binnen handbereik.
Vlaggen Zeefdruk of digitaal, gesublimeerd polyester. De standaard formaten zijn 150x100 cm, 225 x 150 cm en 300 x 200 cm.
Vlaggenmasten Een enkele mast voor in uw tuin tot een (kantelbare) mast die voorzien is van een banierhouder zodat uw banier altijd leesbaar is. Zorg er wel voor dat deze tijdelijk wordt vervangen. Een mooie vlag of banier is het visitekaartje van het bedrijf.
Wanddecoratie
Wij leveren onze klanten zoals architecten, interieur adviseurs en decorbouwers fotografische uitingen groots geprint fotobehang voor gebruik in- en om kantoren, universiteiten, hogescholen, musea, bibliotheken, theaters, tentoonstellingen of exposities/culturele evenementen.
Zitzakken

Wij printen full-colour zitzakken met je foto, logo, reclame of eigen design in elke denkbare kleur. Goede kwaliteit voor binnen en buiten in de tuin.

Zoekt u een gepersonaliseerd kraamkado of verjaardagskado voor kinderen tot 7 jaar? Dan kan je bij ons kiezen uit vier geillustreerde kinderzitzakken. Deze illustraties zijn zo ontworpen dat de naam van het kind wordt meegenomen in het ontwerp.