Toepassingen & voorbeelden

     


Brand New Visuals heeft zijn knowhow opgedaan in media, print en reclamemontage. Hierdoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd van enthousiaste print- en montagebedrijven, decorateurs en entertainerswaardoor wij u in elke discipline deskundig kunnen adviseren. Brand New Visuals zoekt voor u de beste kwaliteit tegen de voor u meest voordelige prijs.

Hieronder enkele voorbeelden van door ons gemaakte producten.

     
Zitzakken
       

Wij hebben een assortiment zitzakken ontworpen voor kinderen. De illustraties zijn door ons in opdracht verzorgt door Joost Moerenhout die de ideeen op een hele unieke wijze heeft weten uit te werken. Deze exclusieve zitzakken zijn 80 x 100 cm en zijn daardoor goed hanteerbaar voor de kinderen en door het formaat zal deze zitzak niet veel ruimte in beslag nemen.

De zitzak is voorzien van een naam naar keuze. Zo geeft u een heel persoonlijk cadeau bij een geboorte of verjaardag!

     
       
dommelzak  
 
Asfaltfolie
 
Een van onze specials is de inzet van asfaltfolie. Het wordt doorgaans op de grond geplakt en is uitermate geschikt voor reclame en promotionele doeleinden op evenementen, festivals. Asfaltfolie is een zachte aluminium laag voorzien van een full colour geschikte UV printlaag. Het vormt zich naar de ondergrond en is voorzien van een anti-slip laag. Asfaltfolie is toepasbaar op tegels, asfalt en beton en kan ook indoor worden gebruikt. Het materiaal heeft een perfecte hechting en kan daardoor zelfs in zwembaden en doucheruimtes worden geplakt!
 
Asfaltfolie Puma
Asfaltfolie voor Runner's World Zandvoort Circuit Run - PUMA
 
Hinkelspel
 

Speciaal voor de kinderdagverblijven, basisscholen en burendagen hebben wij een hinkelspel ontworpen van asfaltfolie. Daar wij het in tegelformaat leveren kun je de hinkelspel stickers makkelijk zelf plaatsen.

Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons naar eigen ontwerp aan te leveren om je persoonlijke eyecatcher op stoepen of straten te plaatsen. Denk aan logo's, thema's, dieren, namen enzovoorts.

Kijk op onze website www.hinkelspel.nl voor meer informatie.

 
Hinkelspel voor basisscholen
Hinkelspel bij Kindercentrum Wereldkids in Amsterdam
 
Asfaltfolie schatkamer de Baarsjes
Asfaltfolie op tegel voor speurtocht Schatkamer de Baarsjes
 
Raamstickers bij Groupon / MyCityDeal
 
Sinds Groupon / MyCityDeal is begonnen, is dit succesvolle bedrijf al meerdere malen verhuisd naar een steeds groter pand. Vanaf het eerste pand heeft BrandNewVisuals steeds de raambestickering verzorgd zodat iedereen kon zien waar Groupon zich bevindt. De raambestickering hebben we gemaakt van statisch hechtende folie.
 
Groupon
 
Dommelzitzak
       
In opdracht van Sybrandy hebben wij een relaxruimte gecreeerd die onder het trappenhuis geplaatst kon worden. Middels het gebruik van vrachtwagenzeil en Decodoek (voorzien van een door de klant aangeleverd print) werd deze 'Dommelzak' geproduceerd.      
       
dommelzak  
       
Buitenspandoek      
       
Wij leveren diverse soorten gevelframes, aluminium en houten bouwframes. In de regel wordt er middels een aluminium buizenframe een spandoek tegen een gevel gemonteerd. Bij Visa was dit niet mogelijk en is er gekozen voor een semi permanente kabelconstructie waarbij het pvc mesh /zeildoek aan de loopbrug werd gespannen.      
       

       
Buitenreclame op sandwichpanelen      
       
Hieronder ziet u een voorbeeld van een grootse geveltoepassing. Het bouwmateriaal (sandwichpanelen 13000x1000x70mm) is voorzien van een full-colour print. Dit unieke project van 754m2 is geplaatst op de gevel van het ontvangstgebouw van een vrijetijdspark in de Omgeving van Saarbrücken, Duitsland.      
       
Project Gondwana      
       
Print op spandoek, gespannen in buizenframe      
       
Fleur je terras op met een foto geprint op zeildoek en een aluminium buizenframe. U kunt ook kiezen voor een vrijstaand frame welke wij tussen de bomen plaatsen waardoor uw tuin of kantoortuin een unieke plek wordt.      
       


 

       
Lampenkappen      
       
Wij kunnen ze leveren tot een diameter van 180 cm. Hierdoor heeft u een blikvanger op uw beurs of in uw vergaderruimte. De fullcolour uiting kan naar keus op de binnen- als op de buitenzijde. De afwerking gebeurd door een draadframe te monteren compleet met een ring in het midden voor de fitting.      
       
       
Aan de weg timmeren      
       
Ook de bouw rekent op advies en producten van Brand New Visuals. Neem een opvallend en representatief bouwbord met een overzicht van de (onder)aannemers. Of het bevestigen van een grote artist impression (schaal 1:1). Wij doen dit met behulp van ons abseil-team. Als het gebouw wordt geopend, kunnen wij een imposante building wrap of een spectaculaire onthulling verzorgen; het bedrijfslogo groots, vuurkanonnen, rookgranaten en slingers. Uiteraard verzorgen wij ook graag de permanente montage naar de onthulling.      
       
abseilers
       
Gefreesde geprinte panelen      
       
Voor GoBest Vakantieparken hebben wij de productie verzorgt van de bewegwijzering voor één van hun vakantieparken in Europa (KidsWorld). Het betreft hier brandwerende panelen van het materiaal Forex 10mm die voorzien zijn van een UV Print 600 dpi en een anti-kras coating waarna ze in contour zijn gefreesd.      
       
GoBest Kids World      
       
Keukendecoratie      
       
Onze huisleverancier voor fotografie, Vincent van der Pas (www.archetypefotografie.nl) heeft samen met ons een keuken nieuw leven ingeblazen. Hier is gebruik gemaakt van een UV inkt welke op het zelfde formaat is geprint als de bestaande glasplaat. Zo is het mogelijk om de afbeelding per seizoen te wisselen. Vraag ons naar de beschikbare afbeeldingen voor gebruik in uw eigen keuken.      
       
GoBest Kids World      
     
Drukwerk      
       
SuperClasico is de Argentijnse vertaling voor derby en "el Superclasico" wordt beschouwd als de opwindendste derby in de wereld - een beladen strijd tussen Argentijnse aartsrivalen uit Buenos Aires, Boca Juniors en River Plate.

Omdat het belangrijk is om alles over de wedstrijd te weten wordt bij ieder t-shirt een "matchsheet" geleverd. Wij maakten het drukwerk t.b.v. de informatie over het toeschouwersaantal, de opstellingen en het scoreverloop van de wedstrijden.
     
       
superclasico      
Drukwerk voor Superclasico.